Sărbătorim Unirea Basarabiei și la Brașov!

Basarabia---file-de-poveste_SUR

Basarabia---file-de-poveste_SURBasarabia file de poveste

Aștept cu nerăbdare să-mi întâlnesc foștii colegi de liceu și de facultate din Brașov, dar mai ales pe liceenii și studenții basarabeni care se pregătesc astăzi în Brașov.

Orașul de sub poalele muntelui Tâmpa este locul în care m-am format și educat. Aerul proaspăt și răcoarea munților m-au ajutat să-mi împlinesc visul basarabean.

Între 2001 și 2010 am urmat aici cursurile Colegiului Național Economic Andrei Bârseanu, ale facultăților de Științe Economice și de Drept și Sociologie, am obținut diploma de master.

În 2008, împreună cu câțiva colegi am înființat Organizația Studenților Basarabeni și Bucovineni din Brașov și am inițiat festivalul Zilele Basarabiei. Tradiția continuă și sunt onorat că spiritul a fost păstrat – Basarabia file de poveste este dovada.

Am revenit în Basarabia cu o educație solidă, cu un bagaj de cunoștințe care mi-a permis să am succes în activitățile antreprenoriale, cărora m-am dedicat imediat după finalizarea studiilor în Brașov. Recent, prin preluarea conducerii Agenției de Stat pentru Proprietate intelectuală, am acceptat o nouă provocare.

Asta le voi spune sâmbătă, 26 Martie, basarabenilor din Brașov: învățați temeinic și reveniți acasă pregătiți să recuceriți Basarabia prin muncă eficiență, imaginație și determinare.

Vă aștept cu drag.
O.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *